Top
კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი
ტრენინგ კურსი - კვების პროდუქტებისა და სასმელების ხარისხის მართვა ტურიზმში

უწყვეტი განათლების სამსახური TEMPUS-ის პროექტის CruiseT-ისა და ბიზნესის  ფაკულტეტის ტურიზმის რეგიონული განვითარების   ცენტრის ფარგლებში გთავაზობთ ტრენინგ კურსს “კვების პროდუქტებისა და სასმელების ხარისხის მართვა ტურიზმში”. სამიზნე ჯგუფი: აღნიშნული კურსი გათვალისწინებულია ტურიზმის დარგში მომუშავე სპეციალისტებისათვის, სასტუმროებში, რესტორნებში, სურსათით რეალიზაციის ქსელებში  და ადგილობრივ მთავრობაში დასაქმებულთათვის.

კურსის მიზანია: დაინტერესებულ პირებსა და ტურიზმის სფეროში დასაქმებულ პერსონალს მიაწოდოს ინფორმაცია კვების და სასმელების უვნებლობის და ხარისხის კრიტერიუმების, კლასიფიკაციის ნიშნებში, ხარისხზე მოქმედი ფაქტორების შესახებ, ცალკეული სასაქონლო ჯგუფისთვის შენახვის პირობების დაცვის შესახებ.

თემები: კურსის მსვლელობისას მსმენელები შეისწავლიან შემდეგ საკითხებს:

1. სურსათის უვნებლობა და ხარისხი;

2. კვების პროდუქტების და სასმელების  ხარისხის განმსაზღვრელი მაჩვენებლები და ხარისხის ფორმირებაზე მოქმედი ფაქტორები;

3. კვების პროდუქტების სამომხმარებლო  თვისებების  და ბალანსირებული კვების განსაზღვრა;

4. ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ხარისხის მაჩვენებლები და შენახვის პირობები;

5. სასურსათო საქონლის შენახვა და მისი გავლენა ხარისხზე.

კურსის ხანგრძლივობა: 3 დღე

კურსის მიმდინარეობა: 04.03.- 06.03.2016

ხელმძღვანელი: ლია ბერიკაშვილი

კურსი უფასოა, მისი დასრულებისას გაიცემა ორენოვანი საუნივერსიტეტო სერტიფიკატი.

 
 
მისამართი: 0141, თბილისი, გლდანი-ნაძლადევის რაიონი, სანზონა, ჩარგლის ქუჩა N73;
 
ტელეფონი: (+995 32) 261 12 98;
(+995 32) 294 59 92;
 
ელ.ფოსტა: ciu@ciu.edu.ge
 
მეტრო: "ღრმაღელე";
ავტობუსი N: 17, 60, 94, 95;
მიკროავტობუსი N: 31, 49, 61,135, 171, 197.
 
მისამართი: თბილისი, ნაძალადევის რაიონი, ურეკის ქუჩა N 2;
 
ტელეფონი: (+995 32) 210 52 03;
(+995 32) 230 86 41
 
ელ.ფოსტა: ciu@ciu.edu.ge
 
მეტრო: "გურამიშვილი", "სარაჯიშვილი";
ავტობუსი N: 17, 60, 94, 95;
მიკროავტობუსი N: 49, 60, 91, 135, 171, 197;
ურეკის ქუჩიდან ავტობუსი N: 21, 62;
ურეკის ქუჩიდან მიკროავტობუსი N: 126;